MUĞLA / DALAMAN - Çöğmen İlkokulu

YERLİ MALI HAFTASI HEYECANI

Bugün, yerli malı kullanmanın ve desteklemenin gururunu birlikte yaşıyor, ülkemizin gücünü yerli üretimle daha da büyütmenin heyecanını paylaşıyoruz. Türkiye'nin her köşesinde üretilen ve emek verilen yerli malı kullanmak, sadece ekonomimize katkı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda milli dayanışmanın da bir ifadesidir.

Her biri emek dolu, özveriyle üretilen yerli ürünleri tercih etmek, ülkemizin kalkınmasına destek olmanın yanı sıra, işçi kardeşlerimize, üreticiye ve küçük esnafımıza da destek olmaktır. Bugün, yerli malı kullanarak milli ekonomimize sağladığımız katkının farkında olarak, geleceğimize daha güvenle bakıyoruz.

Yerli malı kullanmak, sadece bir alışkanlık değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Bugün, yerli malı kullanmanın getirdiği bu sorumluluğu taşımanın haklı gururunu yaşıyor, ülkemizin her karış toprağında yetişen, üretilen her ürünü desteklemenin önemini vurguluyoruz.

Bu özel gün vesilesiyle, ülkemizin dört bir yanında emek veren üreticilere, çiftçilere, sanayicilere ve tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor, yerli malı kullanarak ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımak adına birlikte çalışmanın kararlılığını yineliyoruz.

Yerli malı kullanarak, birlikte daha güçlü bir Türkiye için el birliğiyle çalışmaya devam edelim.

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 13:33 - Görüntülenme: 21